Coverbändit

THE COVERALLS

The Coveralls on jo yli 15 vuotta niin yökerhoissa, kaljakuppiloissa, häissä, syntymäpäivillä kuin yritystilaisuuksissakin ilahduttanut cover- ja bilebändi, joka yhdistää kaikkien tuntemat hitit ja energisen rock-meiningin äärimmäisen viihdyttävästi! Biisilista kaartaa Cheekistä Popedaan sekä Nylon Beatista Judas Priestiin ja satojen keikkojen kokemus takaa onnistuneen illan.

Tilaa The Coveralls keikalle ottamalla yhteyttä Jony Oittiseen: contact@liverock.fi tai käyttämällä lomaketta yhteydenotto-sivulla. The Coverallsin kotisivuihin voit tustustua osoitteessa www.thecoveralls.fi.


DUO KOVARALLI

Duo Kovaralli on bilebändi The Coverallsin leppoisa pikkuveli, joka esittää akustista viihtymismusiikkia selvällä suomen kielellä. Duo Kovarallin rento, osaava ja humoristinen ote takaa mukavan tunnelman paitsi baareihin, myös yksityiskeikoille olohuoneista isompiin juhlatiloihin. Kovarallissa musisoi kanssani ystäväni ja kollegani Heikki Kokko.

Tilaa Duo Kovaralli keikalla ottamalla yhteyttä: vili@vilirantanen.com tai käyttämällä lomaketta yhteydenotto-sivulla. Duo Kovarallin kotisivuihin voit tutustua osoitteessa www.duokovaralli.com.