Uutiset

Uusi biisi: Ulottuvuudet

Koska koronakevät antoi tavallista enemmän aikaa oman musiikin työstämiseen, uusi kappaleeni Ulottuvuudet julkaistiin vain 1,5 kuukautta edellisen soolobiisini jälkeen. Tällä kertaa seikkaillaan utuisemmissa tunnelmissa ja mukana on ihan metallivaikutteitakin.

Ulottuvuudet on kuunneltavissa niin YouTubessa, Spotifyssa kuin muissakin digitaalisissa jakelukanavissa. Muistathan seurata minua Spotifyssa ja tilata kanavani YouTubessa!

”Tuli mitä hyvänsä” julkaistu

Uusi biisini esittelee taas kevyempää puoltani musiikintekijänä. Kokeilen myös vähän erikoisempaa kappalerakennetta – radioon tällaisella tuskin olisi asiaa.

Löydät kappaleen kaikista digitaalisista julkaisukanavista, mutta tästä voit klikkailla itsesi suoraan kuuntelemaan Spotifystä tai YouTubesta!

Toivottavasti biisi maistuisi etenkin näinä poikkeuksellisina aikoina!

Uusi biisi tulossa ja elämää YouTubessa

Pe 24.4. julkaistaan uusi kappaleeni ”Tuli mitä hyvänsä”, joka syntyi aiemmin tässä kuussa pitäessäni mummonmökillä pientä biisileiriä. Kappaleen pitäisi sopia myös näihin erikoisiin aikoihin. Musiikillisesti liikutaan taas kevyemmissä tunnelmissa.

Nyt kun keikkalavoille ei ole asiaa, olen yrittänyt pitää YouTube-kanavani aktiivisena. Sieltä löytyy mm. Teräsbetoni-levyjen demokuunteluita, kitaravahvistindemoja, keikkareissuja ja muutakin. Pääset suoraan YouTube-kanavalleni klikkaamalla tästä!

Lähiaikojen keikat peruttu

Kuten arvata saattaa, myös minun lähiaikojen keikkani ovat peruttuja koronatilanteen takia. Odotellessa voit kuunnella musiikkiani kaikista yleisimmistä digitaalisista palveluista!