Uutiset

Uusi biisi ”Ajanpysäyttäjä”

Uusi biisini ”Ajanpysäyttäjä” on julkaistu! Kappale löytyy toistaiseksi vain YouTubesta osoitteessa https://youtu.be/UsSVgtYMIMs – käy kuuntelemassa!

Biisi yhdistää kevyttä duuriheviä ajatuksiin, joita pyörii kaihoisuuteen taipuvaisen pään sisällä. Eli ainakin omani.

The Coveralls juhlii 31.8. Kökkö Open Airissa

The Coveralls viettää 15-vuotisjuhliaan ja pienfestari Kökkö Open Air Äetsän Myllytuvalla täyttää 10 vuotta. Näin ollen tämän vuoden tapahtuma on varsinainen juhlakonsertti!

Kökkö Open Air järjestetään tänä vuonna perjantaina 31.8. Äetsässä Ravintola Myllytuvan piha-alueella. The Coveralls aloittaa klo 22 ja luvassa on paljon spesiaalia, mm. The Coverallsin alkuperäisen kokoonpanon (2003-2006) esiintyminen! Tervetuloa Kökköön!

Launataina 1.9. järjestetään myös jo klo 14 tapahtuman virallinen afterparty, missä esiintyy The Coveralls akustisesti. Tervetuloa!

The Coverallsin kesäbiisi on ulkona

Kesä 2018 on täällä! 15-vuotisjuhlansa kunniaksi bilebändimme The Coveralls julkaisi oman ”Kesä 2018” -biisinsä joka on kuultavissa niin Spotifyssa kuin YouTubessakin. Klikkaa itsesi kuulolle! Biisissä kuullaan vierailevana solistina Yasmiinin Tuoksun legendaarista Markku Mäkelää.

All Rise julkaisi uuden sinkun ”Firetiger”

All Rise julkaisi 15.12.2017 uuden sinkun nimeltään Firetiger. Biisi on säveltämäni, pääosin sanoittamani sekä sovittamani ja olen myös äänittänyt sekä miksannut sen. Musiikkivideon kappaleeseen teki Jussi Kurkimäki. Biisin pääsee kuulemaan seuraavasti:

YouTube: https://youtu.be/Z6aZwbkI2WI
Spotify: https://open.spotify.com/track/01Ckudw0GJLbkajPkgVgLH
iTunes: https://itunes.apple.com/fi/album/firetiger/1318292648?i=1318293281&l=fi
Biisi löytyy bändin ja biisin nimillä myös kaikista muista yleisistä digipalveluista.

Uusi biisi ”Mustavalkoiseen”

Julkaisin tänään uuden biisini ”Mustavalkoiseen”, aluksi se on kuunneltavissa vain YouTubessa tämän linkin takaa: https://youtu.be/Mk60mSpuvcE.

Biisissä soittaa rumpuja Samu Honko ja taustalauluista vastaa Tero Paavola.

Alunperin tein Mustavalkoiseen-kappaleen opinnäytetyötäni varten ja sainkin alkuperäisen version valmiiksi jo vuonna 2008. En päässyt kuitenkaan päivittämään biisiä pala kerallaan (esim. laulu olisi kaivannut nykypäivän tulkintaa) hukattuani alkuperäiset tiedostot, joten päätin tehdä biisin nyt kokonaan uudestaan.