Uutiset

Uusi biisini ”Paradoksi” julki

Olen julkaissut Paradoksi-nimisen biisin kaikissa yleisimmissä digitaalisissa palveluissa. Tämä biisi edustaa taas itselleni uudentyyppisiä tunnelmia, mutta selkeästi liikkuu kuitenkin vähän raskaammissa vesissä. Olen hoitanut tuotannon kokonaisuudessaan muutoin täysin itse, mutta rummuista vastaa Kai Jokiaho. Kuuntele Paradoksi klikkaamalla Spotifysta tai YouTubesta!

Uusi biisi: Ulottuvuudet

Koska koronakevät antoi tavallista enemmän aikaa oman musiikin työstämiseen, uusi kappaleeni Ulottuvuudet julkaistiin vain 1,5 kuukautta edellisen soolobiisini jälkeen. Tällä kertaa seikkaillaan utuisemmissa tunnelmissa ja mukana on ihan metallivaikutteitakin.

Ulottuvuudet on kuunneltavissa niin YouTubessa, Spotifyssa kuin muissakin digitaalisissa jakelukanavissa. Muistathan seurata minua Spotifyssa ja tilata kanavani YouTubessa!

”Tuli mitä hyvänsä” julkaistu

Uusi biisini esittelee taas kevyempää puoltani musiikintekijänä. Kokeilen myös vähän erikoisempaa kappalerakennetta – radioon tällaisella tuskin olisi asiaa.

Löydät kappaleen kaikista digitaalisista julkaisukanavista, mutta tästä voit klikkailla itsesi suoraan kuuntelemaan Spotifystä tai YouTubesta!

Toivottavasti biisi maistuisi etenkin näinä poikkeuksellisina aikoina!