Coverbändit

THE COVERALLS

The Coveralls on biletrio, joka on ehtinyt pitkän toimintansa aikana vakiinnuttaa asemansa Suomen coverbändikartalla. Bändin valttikortteja ovat energinen, mukaansa tempaava meininki ja simppeli rock-soundi, jonka puitteissa kuitenkin esitetään biisejä laajalta skaalalta aina Green Daysta Cheekiin ja Popedasta Nylon Beatiin. The Coveralls viihtyy ja viihdyttää! Lisäksi sähkörumpujen ansiosta volyymitaso on sopiva pienemmissäkin keikkapaikoissa – stadionsoundeista tinkimättä.

Hoidamme häät, syntymäpäivät, muut yksityistilaisuudet ja yrityskekkerit siinä missä baarikeikatkin. The Coveralls -keikkoja kannattaa kysellä suoraan Jonylta: contact@liverock.fi.


DUO KOVARALLI

Duo Kovaralli on bilebändi The Coverallsin leppoisa pikkuveli, joka esittää akustista viihtymismusiikkia selvällä suomen kielellä. Duo Kovarallin rento, osaava ja humoristinen ote takaa mukavan tunnelman paitsi baareihin, myös yksityiskeikoille olohuoneista isompiin juhlatiloihin. Kovarallissa musisoi kanssani ystäväni ja kollegani Heikki Kokko.

Tilaa Duo Kovaralli keikalla ottamalla yhteyttä: vili@vilirantanen.com tai käyttämällä lomaketta yhteydenotto-sivulla. Duo Kovarallin kotisivuihin voit tutustua osoitteessa www.duokovaralli.com.