Duunit

BÄNDIAPU, KONSULTOINTI & TUOTANTO

Pitäisi mennä studioon, mutta biisit kaipaavat hiontaa? Jonkun kokeneemman pitäisi tarkastaa läpi sovitukset ja sanoitukset? Biisi on hittikertsiä vaille valmis? Ennen ammattistudion buukkausta pitäisi tehdä esituotantodemot? Haluaisitte äänittää kielisoittimet ja laulut rauhallisemmalla aikataululla edullisemmin, mutta laadusta tinkimättä? Tarvitsette rehellistä ja ammattimaista arviota kappaleistanne tai äänitteestänne – mitä pitää kehittää? Olet yksinäinen laulaja tai biisintekijä – mitä seuraavaksi?

Tarjoan kaikkiin näihin kysymyksiin vastauksen. Levytuotannot huipputekijöiden (Hiili Hiilesmaa, Anssi Kippo) kanssa ja alan koulutus (digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki, PIRAMK) takaavat sen, että minulla on annettavaa.

Kysy rohkeasti tarjousta vili@vilirantanen.com tai käyttämällä lomaketta yhteydenotto-sivulla. Autan järkihintaan kaikessa, mikä liittyy tuottamiseen, äänittämiseen, sparraamiseen tai bänditoimintaan ylipäätään. Hinnat ovat aina tapauskohtaisia.

BIISIT

Olen kiinnostunut kaikenlaisesta biisintekoyhteistyöstä ammattimaisessa mielessä, erityisesti valmiiden sanoitusten säveltämisestä. Myös mittatilausbiisiä voi kysyä.

MUUTA

Olen äärimmäisen avoin kaikille yhteistyö- ja työtarjouksille koskien erityisesti musiikkia, mediaa, sisällöntuotantoa ja niihin liittyvää bisnestä ja tekniikkaa.