Katsaus vuoteen 2023

Some-vetoisen nykymaailman hektisyydessä meinaa välillä kotisivujen ajan tasalla pitäminen unohtua, mutta viimeistään näin maaliskuun alussa lienee paikallaan tehdä päivitys koskien tämän vuoden tunnelmia ja suunnitelmia.

Tärkeimpänä: omaa musiikkia on tulossa! Valmistelen juuri neljän kappaleen ”Pieniä lauluja” -EP-julkaisua. Luvassa on lämminhenkistä ja akustisvoittoista musiikkia. Tällä kertaa siis liikun tarkoituksella toisenlaisissa tunnelmissa kuin viime vuoden kokopitkällä soololevylläni. Vaihtelu virkistää. Lisäksi heviorkesterimme All Rise on niin ikään julkaisemassa kevään mittaan 4-biisisen tuotoksen.

Vaikka pandemian välitön vaikutus keikkailuun on jo jäänyt taka-alalle, omalta osaltani tilanne ei ole palannut entiselleen. Tosin sellaiseen en olekaan tähdännyt, enkä tiedä, onko enää yhtä aktiiviseen esiintymistoimintaan paluuta.

The Coveralls keikkailee, mutta harvemmalla tahdilla. Trubaduurikeikat olen jättänyt muille aivan yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta. Duo Kovaralli on edelleen kiinnostunut kaikista esiintymisistä. Täysiaikaiset päivätyöt ja muu oma elämä niin itsellä kuin bändikavereillakin vaikuttaa siis coverrintaman toimintaan rajusti, mutta mitenkään dramaattisemmin soittimia ei ole koteloitu.

Duo Kovaralli- ja The Coveralls -keikkoja sopii toki kysellä entiseen malliin ja jonkun trubaduurikeikankin voin edelleen tehdä, mikäli paikalle joku juuri nimenomaan minut haluaa!

Kuva alkuvuoden biisinkirjoitussessiosta kollega Jaakko Pesolan kanssa.