Pieniä lauluja -EP on julkaistu!

Perjantaina 26.5. julkaisin neljä täysin uutta biisiä ”Pieniä lauluja” -kokonaisuuden merkeissä. Tämä tuotos löytyy kaikista striimipalveluista.

Spotifysta voit kuunnella EP:n suoraan tästä linkistä: https://sptfy.com/pienialauluja

”Rauhallisesti”-avauskappaleen musiikkivideo taas löytyy YouTubesta: https://youtu.be/OKpuFBN0y5s

”Pieniä lauluja” tarjoaa vastapainoa syksyllä 2022 julkaisemalleni soololevylle. Nyt keskittyminen ei ole suinkaan painavissa särökitaroissa, vaan lämminhenkisessä ja akustisvoittoisessa tunnelmassa. Kokonaisuus on nimensä mukainen ja esittelee nimenomaan musisointini kevyempää puolta.

Toteutin ”Pieniä lauluja” -EP:llä todella pitkälti lähes kaiken omin voimin, mutta sain myös erittäin tärkeää apua muualta seuraavasti.

Petra Brunnilla duetoi kanssani kappaleen ”Rauhallisesti” ja tämä toikin biisiin aivan uuden, upean ulottuvuuden! Heikki Sulander (Sulander Photography) teki kappaleeseen musiikkivideon.

Jaakko Pesola kirjoitti kanssani kappaleen ”Kun taika katoaa” ja sain häneltä lisäksi ko. biisiin lisäraitoja 12-kielisen kitaran, shakerin ja taustalaulun muodossa. Hän myös soitti päätöskappaleeseen ”Hyvä päivä” akustisen lead-kitaran sekä mandoliiniraidan.

Sydämellinen kiitos avusta näille henkilöille!

Tsekkaahan uusi tuotokseni suosikkipalveluistasi Pienartisti ilahtuu kaikista pienien laulujensa kuunteluista, jaoista ja kommenteista!